user_mobilelogo

Like ons op Facebook

 

Onderhoud
Het maakt niet uit welk merk en/of type voertuig u heeft, wij kunnen voor u ten alle tijden het onderhoud verzorgen. Of het nu een kleine beurt of een grote beurt betreft, wij kunnen in alle soorten en maten van onderhoud voorzien.

APK
Elke auto dient voorzien te zijn van een geldige APK, daarom bieden wij ook deze service aan. Wij zorgen ervoor dat uw auto vakkundig gekeurd wordt conform de reglementen. Mocht er iets mis zijn, waardoor een APK (tijdelijk) niet mogelijk is, dan overleggen wij altijd eerst met u wat de eventuele kosten zijn. Bij ons staat u daardoor niet voor vervelende verrassingen. Wij maken met u heldere afspraken, die wij altijd nakomen.

APK datum controleren
Weet u niet precies wanneer uw auto opnieuw gekeurd dient te worden? Dan kunt u dit gemakkelijk controleren op de website van het RDW. Klik op onderstaande link om het scherm te openen om uw voertuiggegevens te bekijken.

Klik hier voor uw voertuiggegevens

Reparaties
Wanneer u technische mankementen ondervindt aan uw voertuig, dan kunt u ook bij ons terecht. Naast autoschade, onderhoud, laswerk en APK, kunnen wij ook alle reparaties aan elk merk en/of type voertuig uitvoeren. Of het nu gaat om het vervangen van een slangetje of een compleet motorblok, we leveren vakwerk tegen betaalbare tarieven.

Komt u vrijblijvend bij ons langs in onze werkplaats aan de Zwolseweg, dan kunnen wij samen met u een analyse van het probleem aan uw voertuig maken. Daarna kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor een eventuele reparatie.

 

 

Garage S. Barmentloo

Phone icon + 31 (0) 55 - 521 96 47
mail envelope icon info@autobarmentloo.nl
xTgrMqbTA www.autobarmentloo.nl
Settings Location icon
 Zwolseweg 194

Schermafbeelding 2013 07 18 om 21.38.202222 7315 GP Apeldoorn
Schermafbeelding 2013 07 18 om 21.38.202222 Klik hier voor meer informatie