user_mobilelogo

Like ons op Facebook

 

Uw auto
Uw auto is een kostbaar bezit, een bezit waar u voorzichtig en vooral zuinig op bent. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje, het kan dus altijd gebeuren. Gelukkig staan vader en zoon van Garage Barmentloo altijd voor u klaar.

Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Omdat wij altijd streven naar het leveren van een hoge kwaliteit en een goede service, zijn wij voorzien van een trouwe klantenkring.

Schade
Wanneer u schade heeft, groot of klein, bent u bij ons op het juiste adres. Vakkundig zullen wij uw auto terug brengen in nieuwstaat. U kunt bij ons heldere afspraken maken , zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij repareren alle soorten schades, van hagelschade tot complete of deelrestauratie. Geen enkele schade is ons teveel! Heeft u schade en wilt u dit laten repareren? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kunnen wij u een schatting geven van de kosten en de reparatie duur. Uiteraard bent u altijd van harte welkom om bij ons binnen te lopen in onze werkplaats aan de Zwolseweg.

Spuitwerk
Naast het herstellen van de schade verzorgen wij ook de afwerking na het herstel; het spuitwerk. In onze garage maken wij uw auto spuitklaar. D.w.z. de schade is herstelt en de grondlaag of primer is aangebracht. Daarna gaat de auto naar een gecertificeerde autospuiter. Dit is nodig, omdat het spuitwerk alleen gedaan kan worden in een stofvrije omgeving. Op deze manier kan er schoon en net spuitwerk geleverd worden, waarbij het risico op kleurverschil omliggende delen zo klein mogelijk gehouden wordt.

 

 

Garage S. Barmentloo

Phone icon + 31 (0) 55 - 521 96 47
mail envelope icon info@autobarmentloo.nl
xTgrMqbTA www.autobarmentloo.nl
Settings Location icon
 Zwolseweg 194

Schermafbeelding 2013 07 18 om 21.38.202222 7315 GP Apeldoorn
Schermafbeelding 2013 07 18 om 21.38.202222 Klik hier voor meer informatie