user_mobilelogo

Like ons op Facebook

 

 

Lassen
Met lassen kunnen twee metalen aan elkaar vast gemaakt worden. Doordat bij lassen extreem hoge temperaturen vrij komen, smelten de twee metalen delen letterlijk aan elkaar vast. Hierdoor ontstaat een ijzersterke verbinding tussen de twee metalen. Andere voordelen van lassen zijn:
• Lasverbindingen zijn licht, sterk en stijf
• Geen verzakking van de constructie
• Goede krachtoverdracht

Soorten laswerk
Wij bieden verschillende diensten op het gebied van laswerk aan. Of het nu gaat om een uitlaat die gelast dient te worden of dat er een compleet zijscherm ingelast moet worden, wij kunnen u met al het laswerk van dienst zijn. Uiteraard kan het ook zijn dat u laswerk heeft aan een ander object dan uw auto, ook dan bent u bij ons van harte welkom. Zo hebben wij al kruiwagens, fietsen en tuingereedschap gelast!

Laswerk en APK
Bij oudere auto’s kan het voorkomen dat deze worden afgekeurd vanwege zwakke plekken in de kokers, de balk welke onder de zijkant van het voertuig doorloopt. Ook kunnen er lichte tot zware verzwakkingen voorkomen in of nabij de ophanging. Vaak zijn deze plekken goed te repareren met behulp van laswerk.

Afwerking
Als er iets gelast is aan uw voertuig, dient dit ook afgewerkt te worden, zeker wanneer het bijvoorbeeld een zijscherm betreft. Omdat we complete autoschades repareren, kunnen we dit ook voor u realiseren tot aan het spuiten aan toe. Komt u vrijblijvend bij ons langs voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijs opgave.

 

 

Garage S. Barmentloo

Phone icon + 31 (0) 55 - 521 96 47
mail envelope icon info@autobarmentloo.nl
xTgrMqbTA www.autobarmentloo.nl
Settings Location icon
 Zwolseweg 194

Schermafbeelding 2013 07 18 om 21.38.202222 7315 GP Apeldoorn
Schermafbeelding 2013 07 18 om 21.38.202222 Klik hier voor meer informatie